Hvor
Åbn Indstillinger, derefter Fakturering, derefter Opsig kontoen, og bekræft.
Hvad der sker
- Din konto lukkes nu.
- Du har 30 dage til at eksportere dine data.
- Derefter slettes alt permanent.
Du kan eksportere fra Indstillinger og derefter Eksportér dine data; se eksportér dine data. Sletningsprocessen er beskrevet i sin helhed i datasletning.
Spørgsmålet om årsag
Efter du har bekræftet, bliver du spurgt, hvorfor du forlader os. Det er valgfrit, du kan springe det over, og det ændrer intet ved din opsigelse.