Mistä
Avaa Asetukset, sitten Laskutus, sitten Irtisano tili, ja vahvista.
Mitä tapahtuu
- Tilisi suljetaan nyt.
- Sinulla on 30 päivää aikaa viedä tietosi.
- Sen jälkeen kaikki poistetaan pysyvästi.
Voit viedä tiedot kohdasta Asetukset ja sitten Vie tietosi; katso tietojesi vieminen. Poistoprosessi on kuvattu kokonaisuudessaan sivulla tietojen poistaminen.
Syykysymys
Vahvistuksen jälkeen sinulta kysytään, miksi lähdet. Se on vapaaehtoista, voit ohittaa sen, eikä se muuta irtisanomistasi mitenkään.