Hvor
Åpne Innstillinger, deretter Fakturering, deretter Si opp kontoen, og bekreft.
Hva som skjer
- Kontoen din lukkes nå.
- Du har 30 dager på deg til å eksportere dataene dine.
- Etter det slettes alt permanent.
Du kan eksportere fra Innstillinger og deretter Eksporter dataene dine; se eksportere dataene dine. Slettingsprosessen er beskrevet i sin helhet i datasletting.
Årsaksspørsmålet
Etter at du har bekreftet, blir du spurt hvorfor du forlater oss. Det er valgfritt, du kan hoppe over det, og det endrer ingenting ved oppsigelsen din.